/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Pirinç eriştesi tarifi malzemeleri
- 2 su bardağı pirinç
- Yarım su bardağı şehriye
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 3 su bardağı sıcak su
- 1 çay kaşığı tuz
Tahıllı erişte tarifi ile pirinç pilavı nasıl yapılır?
- Öncelikle derin bir kaba 2 su bardağı pirinci koyuyoruz. Üzerine koyduğumuz pirincin üzerine ılık su koyup 10-15 dakika bekletin. Islatılmış pirincimizi yıkayıp kurulayın.
- Büyük bir tencereye önce 2 yemek kaşığı tereyağı koyun ve orta ateşte eritin. Ardından arpa şehriyeleri ekleyerek kavurmaya başlayın. Eriştelerin rengi dönünce suyunu süzdüğümüz pirinci ekleyip kavuruyoruz. Pirinci birbirine yapışıp bir arada kalana kadar kavurduktan sonra tuz ekleyin.
- Oraklara son sıcak suyu ekleyin ve tencerenin kapağını kapatın. Orta ateşte suyunu süzün ve gözler yumuşayıncaya kadar pişirin.
- Suyu çeken pirincin altını kapatın ve 20 dakika dinlendirin. Duyduğumuz tereyağlı pilav hazır. Afiyet olsun 😊
pirinç erişte tarifi resimli tahıl pirinç
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Sarımsaklı ekmek dilimleri
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]