Tarifler.net.tr artık 30 dilde mevcuttur. Tüm dünyanın bizi anlaması için herkesin Türk yemeklerini bilmesi gerekiyor. Google’ın Türkçe çeviriye verdiği destek sonucunda yaptığımız çalışmalarla sitemize 30 dünya dili desteğini ekledik. Bulunduğunuz sayfadan istediğiniz ülkenin bayrağına tıklayarak sitenin tamamını o dile çevirebilir ve artık sitede o dilde gezinebilirsiniz.
Yurt dışından çok sayıda ziyaretçimiz var. Örneğin, dün bir ziyaretçi bize Endonezya’dan selam gönderdi. Belki sitemizi çok beğendiler ve yaşadıkları ülkelerdeki arkadaşlarıyla paylaşmak istediler ama Türkçe bilmedikleri için tavsiye etmeleri mümkün olmadı. Şimdi 30 dil desteği ile bu sorun ortadan kalktı.
Desteklenen diller, sitedeki bayrak sırasına göre aşağıda listelenmiştir.
Türkçe İngilizce Almanca Fransızca İtalyanca Rusça Japonca İspanyolca Arapça Arnavutça Bulgarca Çekçe Çince Danca Endonezyaca Filipince Hırvatça Hintçe Hollandaca İsveççe Letonca Litvanyaca Macarca Norveççe Portekizce Slovakça Ukraynaca Vietnamca Yunanca
şimdilik bu kadar 🙂
Yeni özellikleri tartışmak için bizimle kalın…
İçerik Tablosu
Tarifler.net.tr artık 30 dil konuşuyor! Tarif malzemeleri
- 3-4 adet yeşil kabak 1 yemek kaşığı (actifry kaşığı) sıvı yağ
Tarifler.net.tr artık 30 dil konuşuyor! Tarifi nasıl yapıyorsun?
Kabağı soymadan güzelce yıkayın ve yarım santim kalınlığında dilimler halinde kesin. Actifry’ın pişirme haznesine koyun. Tuz ve yağ ekleyin. Pişirme süresini damak tadınıza göre 17-20 dakika arasında ayarlayın. Sosu hazırlayıp pişen kabakların üzerine gezdirip sıcak servis yapın.
Sos malzemeleri:
- 4 orta boy domates 1 kahve fincanı zeytinyağı 4 diş sarımsak 2 tatlı kaşığı tuz
Sosun Yapılışı:
Domateslerin kabuklarını ve çekirdeklerini çıkarıp iri iri doğrayın. Zeytinyağı ve tuzu ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan almadan önce sarımsak tozu ve sirkeyi ekleyin.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]