medyauzmani.com

Tavşan turtası – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Hülya’nın bugünkü son tarifi geldi eşimle ben çok beğendik. Ellerinize sağlık. Tüm arkadaşlara gönderiler ve tarifler ekliyoruz.

tavşanlı kek

tavşanlı börek tarifi malzemeler

pandispanya:

5 yumurta
4 su bardağı şekerli kahve
4 kahve fincanı un
Bu tariften 2 adet çıkıyor.

orta krem:

* 3 su bardağı süt
* 2 çay bardağı pudra şekeri
* 1 çay bardağı un
* 2 şeker mısır nişastası
* 1 paket vanilya
* 2 yumurta sarısı

Arasında: çikolata parçaları, muz.

Tavşanlı turta tarifi nasıl yapılır?

2 adet pandispanya fırından çıkınca kremasının çekmesi için biraz bekleyin, vanilya hariç tüm malzemeleri küçük bir sos tenceresine alın. Orta ateşte sürekli çırpıcı ile karıştırarak pişirin. Karışım kaynamaya başlayınca bir iki kere karıştırıp ocağı kapatın. Vanilyayı ekleyip karıştırın. Karışım sıcak olana kadar ara sıra karıştırın, böylece kabuk oluşturmaz. Kek ortadan ikiye kesilir ve en alt katına fanta şerbeti koyulur ve bu şekilde devam edilir. Üzeri krema ile ıslatılır ve isteğe bağlı olarak üzerine krema, muzlu damla çikolata vb. sürülür. Üstteki kek de ıslak olan krema ile kaplanır. Yuvarlak bir tabak alın ve tek bir kek kalıbının kenarlarından kesin. Böylece kravat ve kulaklar elde edilmiş oluyor.. Pastayı süslemek için üzerine krem ​​şantiyi kakao ve gıda boyası ile renklendiriyoruz.Ben burun için palamut kullandım, kravat için de kullanılabilir… İsteğinize göre süsleyebilirsiniz. sizin hayal gücünüz ve elinizdeki malzemeler 😉

kaydeden Hülya Sever

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın