Selamun aleykum arkadaşlar..
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Vejetaryen yemeklerin olmazsa olmazı yeşil fasulyelerimizi yavaş yavaş vereceğim 🙂
Kuşbaşı doğranmış etinizi 1/2 su bardağı sıvı yağ ve 2 su bardağı su ile tencereye koyun.
Kaynattıktan 3 dakika sonra. Eriyene kadar pişirin, kenara alın. (az pişmiş)
Fasulyelerin kemiklerini yıkayın, başlarını kesin, bildiğiniz gibi ikiye veya üçe bölün.
Etinizi ve suyunuzu kenara alın. Kalan 1/2 çay kaşığı yağı tavaya ekleyin.
Doğranmış soğanı ekleyin, pembeleşmeye başlayınca eti ekleyin, birlikte kızartın.
Yıkanmış, doğranmış ve kavrulmuş fasulyeleri ara sıra karıştırarak ekleyin. Doğranmış domatesleri ekleyin.
Etinizin piştiği suya 1 yemek kaşığı salça ekleyin. Yemeğinizin üstüne ekleyin, eksikse sebzeleri kaplayacak kadar su ekleyin.
Baharatları ekleyin ve kurumasını bekleyin.
20-25 dk. Fasulye ve etleriniz yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
Afiyet olsun 🙂
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]