Bu leziz, pratik ve ferahlatıcı kabak tarifi tam yaz sofranız olabilir!
Yağı az, lezzeti zengin, yoğurt ve labne sos ile! Bu ay lansmanını yaptığımız Tefal Renew seramik tencerenin ısıyı eşit şekilde dağıtarak hızlı ısıtma ve hatta pişirme performansını seviyorum!
%100 deri bazlı gövdesi ile sağlıklı ve çevreci bir pişirme deneyimi için uzun ömürlü Inoceram Gilde, seramik yapışmaz kaplama teknolojisi sayesinde yağ kullanımını da büyük ölçüde azaltır.
tefaltürkiye işbirliği
Aşk…
İçerik Tablosu
Taze otlar ile kabak kızartma tarifi için malzemeler
3 kabak
Yarım demet maydanoz
Çeyrek demet dereotu
6-7 fesleğen yaprağı
4 sap yeşil soğan
tuz
karabiber
İsteğe göre çeri domates
Taze otlar ile kabak tavada kızartma tarifi nasıl yapılır?
Kabağı yıkayın ve 2 inç kalınlığında dilimler halinde kesin. Orta ateşte biraz sıvı yağ ile tavada pişirelim.
Kabak pişerken sebzeleri ince ince doğrayın.
Pişen kabakları servis tabağına alın ve tavada kalan yağa sebzeleri ekleyip kavurun. Domatesleri, tuzu ve karabiberi ekleyip 2-3 dakika pişirdikten sonra kabakların üzerine yayın.
Sos için labne ve yoğurdu karıştırıp kabakların yanında veya üzerinde servis edin.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]