Tepsi Kebap Tarifi için,
Yıkanmış veya doğranmış yeşillikleri bir kaseye koyun.
Kıymayı koyun, baharatları atın ve iyice yoğurun.
Tepsinin dibine 1 yemek kaşığı salçayı yayın ve üzerine eti dökün.
başına 1 cm ince ince dilimleyip biber ve domatesi koyup fırında pişirin.
Etinizde yağ yoksa zeytinyağı ile (2-3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça ve biraz su ile sulandırılmış) pişirip üzerine döküp pişirebilir veya fırınlayabilirsiniz. sadece yağ uygulayarak.
Tercih ve lezzet değişebilir 👉 Sebzeleri damak zevkinize göre ekleyip azaltabilirsiniz.
Not: Bu malzemeler orta boy tepsi içindir
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]