Vişneli Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?

Yumurta, sıvı yağ ve oda sıcaklığındaki margarini derin bir kaba alıp karıştırın.

Pudra şekeri, vanilin ve kabartma tozunu ekleyip tekrar besleyerek karıştırın.

Daha sonra unu sistematik bir şekilde azar azar ekleyerek kulak rengine gelene kadar yoğurun. dinlenene kadar

Yoğurduğumuz hamurdan küçük parçalar alıp yuvarlıyoruz.

Daha sonra hamuru bastırıp hafifçe yoğurup çatal yardımı ile yapıyoruz.

Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye veya yağlanmış tepsiye dizip 180°C’ye ısıttığımız fırında pembeleşene kadar pişirip soğumaya bırakıyoruz.

Bu sırada vişne ve hindistan cevizi reçelini bir tabağa koyuyoruz. Kurabiyenin içine vişne reçelini koyup başka bir kurabiyeyle kaplıyoruz, en sondaki reçeli koyup hindistan cevizine batırıyoruz. Kurabiyeler bitene kadar bu işlemi tekrarlıyoruz, reçel soğuyana kadar buzdolabında dinlendiriyoruz.

Daha sonra kaldırabilirsin, harika

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın