Yoğurtlu Kabak Salatalık Meze – En Sevdiğim Yemek

Yoğurtlu kabak ve salatalık mezesi için önce kabak ve salatalıkların suyunu sıkın.

Dondurulmuş yoğurt su ile açılır, ezilmiş sarımsak eklenir.

Biraz dereotu doğranmış.

Cevizler elimizle ezilir. Her şeyi büyük bir kapta karıştırın. Servis tabağına çıkarın.

Tavaya zeytinyağı ekleyin ve ısıtın.

Toz biberi ekleyip yakmadan alın. Salatanın üzerine dökün.

Dereotu ve ceviz ile süslenir.

Yemek yemek ister 🍋🍃🌺

Salatalarıma kolayca ulaşmak isterseniz @kymzhavva instagram sayfasından #my_salataları dan bana ulaşabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın