yulaf lapası

Yulaf lapası tarifi malzemeleri

  • 4 yemek kaşığı yulaf
  • 1 su bardağı süt suyu
  • 1 yemek kaşığı bal veya fıstık ezmesi

yukarı;

  • tarçın
  • kakao
  • istediğiniz meyveler

Püre tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Yulaf sütünü ve balı veya fıstık ezmesini tencereye alıp kaynayana kadar sürekli karıştırın.
  2. Kaynattıktan sonra altını en aza indirin ve istediğiniz kıvama gelene kadar karıştırarak pişirin.
  3. Daha sonra bir tabağa alın ve üzerini tarçın, kakao meyvesi, ceviz, badem vb. ile süsleyin. Afiyet olsun 🌼.

Fotoğraflı yulaf lapası tarifi

  • börek tarifi
  • yulaf lapası
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler
  • Yulaf

Sonraki haber:

Etli beyaz fasulye yahnisi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın