Günaydın, harika bir Cuma olsun, kabak yemeği arkadaşlarım bayılıyor.
Fırında Yumurtalı Kabak Tarifi için öncelikle kabağı başlatın ve küçük parçalar halinde kesin.
Patates koymak istiyorsanız, dilimleyin ve aynı şekilde hazırlayın.
Soğanları serpin ve yağda kızartın, patatesleri ekleyin ve kızartmaya devam edin.
Ardından kabakları koyup kavurmaya devam edin. Kızartma biraz değiştiğinde tencerenin kapağını kapatın ve kendi suyu ve buharıyla pişirmeye devam edin.
Sebzeler yumuşamaya başlayınca salça, sarımsak, tuz ve baharatları ekleyip karıştırın.
1 su bardağı sıcak su ekleyip güzelce pişirin.
Suyu alıp pişen yemeğimize dereotu ve yumurtayı ekleyip tencerenin kapağını kapatın.
Pişen yemeğimizi bir tabağa alıp üzerini dereotu ile süsleyip yanında ayran ile servis edin.
Yumurta Kızarmış Kabak hazır.
Deneyecek olanlara bol şans.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]