5 dakika. Hazırlanma zamanı
Zeytinyağlı deniz topalak tarifi ve tarifin yapılışı için malzemeler aşağıdadır. Kim deneyecekse eline sağlık.
İçerik Tablosu
Dersler
- Bir avuç deniz tanesi
- 4 diş sarımsak
- Yarım çay kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
- 2 yemek kaşığı nar ekşisi
- kırmızı biber
Zeytinyağlı deniz börülcesi tarifi
1. Deniz tanelerini yıkayın ve bir tencereye koyun.
2. Onlara kaynar su ekleyin ve 7-8 dakika kaynatın.
3. Haşlanan fasulyeleri süzün ve kemiklerini çekerek çıkarın.
4. Sarımsakları soyun ve ince doğrayın ve deniz tanelerine ekleyin.
5. Sosu yapmak için zeytinyağı, sirke, nar ekşisi ve kırmızı pul biberi karıştırın.
6. Hazırladığınız sosu deniz tanelerinin üzerine dökün.
7. Deniz börülcesini soğuk zeytinyağında servis edin.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]