medyauzmani.com

Zeytinyağlı Lezzetli Barbunya Tarifi – Lezzetli Tariflerim

Kırmızı Barbunya ve Zeytinyağı Tarifi için önce barbunyalarımızı 20 dakika haşlıyoruz (halihazırda pişmemişlerse)

Soğanı doğrayıp tencereye alıp su ile pişiriyoruz.

Yumuşak soğana yağımızı ekleyip karıştırın.

Piştikten sonra domates salçasını ekleyip karıştırın.

Domatesleri doğrayın ve ekleyin. Havuç ve patatesleri doğrayıp iyi pişmiş domates ve salçanın içine koyuyoruz.

Üzerine tuz, şeker ve sarımsağı ekleyip pişmeye bırakın.

10 dk. Kaynattıktan sonra 1 su bardağı su ilave edip 10 dakika pişirin.

Barbunya fasulyesini ekleyin ve karıştırın.

Kapağı kapatın ve kısık ateşte pişirin.

Soğuduktan sonra limon sıkarak maydanozla servis edebiliriz.

Barbunya ve Zeytinyağı hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın