Tarih Çerezleri Nasıl Yapılır? – Benim favori yemeklerim

Gün Kurabiye Tarifi Hakkında,

Öncelikle margarini ve pudra şekerini buzdolabında pürüzsüz bir kıvama gelinceye kadar çırpın.

Ardından sırasıyla yumurta akı, un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyerek ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin.

Hamuru 1/2 saat dinlenmeye bırakın.

Şimdilik, en iyi tohumları üreten tarihleri ​​keselim. Ezilmiş ceviz ve portakal kabuğu ile karıştırın.

Hamurunuz için ceviz parçaları alın.

Her bir parçayı avucumuzun içinde açalım, ortasına hurma harcını koyalım, kapatalım ve kuş üzümü kalıbıyla şekil verelim ve bir sıra kağıt serilmiş tepsiye o kısmı üstüne işaret yapacağımız yere sabitleyelim. .

170°C önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 15 dakika pişirin, pişirelim.

Fırından çıkınca hafif ılıkken üzerine bol pudra şekeri serpelim.

Tarih çerezleri hazır.

Misafirlerimize ikram edelim.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın