Bulgur Pilavı Dana Etli Tavuk Tarifi

Nohutlu Bulgur Pilavı Tarifi,

Bir tavaya sıvı yağ ve tereyağını alıp eti kavurun.

Doğranmış soğanı ekleyip bir iki dakika kavuralım, ardından biber, domates ve nohutu ekleyip iyice karıştıralım.

İçine bulguru ve tuzu ekleyip karıştıralım.

Son olarak suyu ilave edip ara ara kontrol ederek bulgur yumuşayana kadar pişirin ve ocaktan alın.

Kağıt havlu serelim ve 20-25 dakika kapağını kapatalım. Rahatladığınızda, mutlu bir şekilde yiyebilirsiniz.

Not: Kullandığınız bulgurun cinsine göre su miktarı değişebilir, buna göre su eklemeyi unutmayınız.

Etli Tavuklu Bulgur Pilavı hazır.

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın