Etle doldurulmuş kabak işlenen modları? Ayrıca size fikir verecek 4 yorum var. Tarif tüyoları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nila Tulum Et Dolması, Dana Dolma, Kabak Dolma, Kabak, Kabak Dolma, Kabak Dolma İpuçları, Kıyma, Kabak Dolma
Çıkış tarihi: 04-05-2008
4 5 5 1
Etli biber ve kabak dolması tarifleri favorilerimden. Zeytinyağlı ve etli kabak dolmasına bayılırım. Her ikisinin de üzerine çok yakışan nadir sebzelerden biri de kabaktır.
Oyulmuş objelerden kabak çorbası da yapabilirsiniz.
Aşk…
İçerik Tablosu
Kabak dolması tarifi malzemeleri
- 4-5 kabak 200 gr orta yağlı kıyma 1 orta boy kuru soğan 1 su bardağı Türk kahveli pilav 1 yemek kaşığı salça 2 yemek kaşığı kıyılmış dereotu ½ çay bardağı sıvı yağ, tuz ve karabiber Kuru naneli sos için: salça ve tuz, su
Etli kabak dolması tarifi nasıl yapılır?
Kabak saplarını kesip iki parçaya bölün, içi boş. Soğanı ince ince doğrayıp derin bir kaba alın. Pilavın üzerine kıyma, salça, dereotu, tuz, karabiber, pirinç ve yağı ekleyip karıştırın. Kabakları kıyma ile doldurun ve tencereye yan yana koyun. Sosu hazırlamak için su, salça, tuz ve biraz sıvı yağ karıştırıp kabakların üzerine gezdirin. Kapağı kapalı olarak orta ateşte pirinç şişene kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]