medyauzmani.com

Beyin Salatası – En Sevdiğim Yemek

Herkes sakatat sevmeyi kabul etmez. Yazılanları söyleyeceğim ❗❗❗. Çünkü birçok avantajınız var. Resme bakıp dikmeyin ve hemen geçin. Beyin salatası sevenler buraya lütfen. Beğenmediysen, belki fikrini değiştirebilirsin.

Beyin, balıktan üç kat daha fazla omega 3 içerir. B12 vitamini, mineraller ve lif içerir. Bağışıklık sistemi kemik oluşumu için gerekli enzimleri taşır. Enerjisi yüksek ve besin değeri düşüktür.

Özellikle çocukların ve hamile kadınların sağlığı için haftada bir kez yemek yemek faydalıdır. İnek, kuzu beyni fark etmez, aynı faydaları sağlar. Sakatat, Türk mutfağının eski favorilerinden biridir.

Beyin salatası lezzetlidir. Ağırlıklı olarak et yemeklerinin yanında veya yemeklere tatlandırıcı olarak yenir. Avantajlarına rağmen kronik hastalığı olan kişiler doktora danışmadan yemek yememelidir.

İnek beyniyle yaptım. İlk olarak, 10 dk. suya batırdım. Kırık kemiklerden ve diğer şeylerden kurtulmak için biraz su ile duruladım. Üstündeki zarın kırılması zordur. Bu nedenle sirke ve tuzu zarlı suya koyup 20 dakika bekletin. Bunun gibi. Görünüşü de değişmeyecek.

Haşlanan beyni tekrar pişmesin diye buzlu suya alın.

Membranı ondan çıkarabilirsiniz.

Süzgeçte biraz bekletin ve suyunu süzün.

Daha sonra servis tabağına alın. Zeytinyağı, limon ve diş sarımsağı karıştırarak sos yapın. Üzerinde yürü.

Dilerseniz maydanoz ve pul biber ile süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın