medyauzmani.com

Canan Karatay yine şaşırtacak! 95 yıla kadar yaşamak için önerilen yiyecek



Canan Karatay, sağlıklı beslenme ile ilgili açıklamalarıyla hala sosyal medyanın gündeminde.

Kanan Karatay’ın yaptığı açıklama yine çok konuşulacak türdendi. Uzun ömür konusunda verdiği sağlık bilgileriyle dikkat çeken Canan Karatay, sadece Türk basını tarafından değil, dünya çapındaki yayıncılar tarafından da yakından takip ediliyor.

Önerilen yemek hakkında çok konuşulacak

Anadolu sofralarında eskiler hazır pazar yağları yerine kuyruk yağı eklerdi. Bu artık bir yoksulluk işareti gibi görünse de durum tam tersi.

Kanan Karatay kimsenin pek bilmediği mucize hakkında bilgi verdi..

Kavurmayı nasıl pişirirsiniz?

Kanan Karatay, kırmızı eti kavururken kimsenin çok iyi bilmediği bir sır hakkında bilgi verdi. Canan Karatay yaptığı açıklamada, “Kızartmada domuz yağı ile yenecek. Anadolu’da adet bu, kuyruk yağını eritip içip 90-95 yaşına kadar yaşıyorlar” dedi.

Et kavururken kuyruk yağı kullanmayı öneren Kanan Karatay, kuyruk yağının da vücuda enerji verdiğini belirtti.

Kuyruk yağının faydaları nelerdir?

Kuyruk yağı sağlıklı bir yağ olduğu için kalp ve damar sağlığı için faydalıdır. Kuyruk yağı, omega-3 yağ asitleri içerir ve birçok sağlık yararına sahiptir. Kuyruk yağı da kolesterolü dengeler. Antioksidan özelliği bulunan kuyruk yağı cilt sağlığı için başlı başına bir mucizedir.

Yorum yapın