/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Kavrulmuş Kabak ve Havuç Tarifi Malzemeler
- 4 kabak
- 3 havuç
- 3 büyük diş sarımsak
- 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ (en iyisi zeytinyağı)
- tuz
- acı biber
- karabiber
yukarı;
- küçük bir kase yoğurt (sade yoğurt karışımı)
- 1 büyük diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Bir avuç öğütülmüş ceviz
Kabak ve havuç tarifi nasıl hazırlanır?
- Havuç ve kabağı soyun. Uzunlamasına ortadan ikiye kesip ince dilimler halinde kesin. Sarımsakları soyup yıkayın ve ince ince doğrayın.
- Tavaya yağı alıp içine havuçları ekleyin. Biraz tuz ekleyin ve yumuşayana kadar kızartın. Havuçları tavadan alıp aynı tavaya kabakları ekleyip pişiriyoruz.
- Ardından pişen havuçları tekrar tavaya alın, sarımsağı ekleyin ve birkaç dakika soteleyin. Üzerine pul biber ve karabiberi ekleyin, tuzunu kontrol edin eksikse ekleyin.Pişen sebzeleri servis tabağına alın.
- Yoğurt, sarımsak ve bir tutam tuzu bir kaseye ekleyin ve pürüzsüz olana kadar çırpın. Servis tabağına aldığınız sebzelerin üzerine yoğurdu güzelce yayın.
- Tavaya 1-2 yemek kaşığı zeytinyağını alıp içine dövülmüş cevizleri ekleyin ve 1-2 dakika kısık ateşte kavurun. Ardından ocağı kapatıp biraz pul biber ekleyip karıştırın. Yoğurdun içine batırdığınız sebzelerin üzerine fındık aromalı yağ ve pul biber serpin.
Resimlerle Kavrulmuş Kabak ve Havuç Tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
yeşil biber
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]