medyauzmani.com

Havuçlu Yoğurtlu Meze – En Sevdiğim Yemek

Havuçlu Yoğurtlu Meze tarifi için 5 adet havucu yıkayıp kabuklarını soyup dövelim.

Kızarmış havuçları tavaya alıp zeytinyağını dökelim.

Havuçları kavurmaya başlayalım.

Havuçlarımızı 15-20 dakika ara sıra karıştıralım. hadi kurulayalım.

Havuçlar yumuşamaya başlayınca ocağı kapatın ve közlenmiş havuçları soğumaya bırakın.

Soğuyunca havuçlara yoğurt ve tuz ekleyelim.

Hadi karıştıralım.

Üzerini süslemek için cevizleri koyalım.

Not: Dilerseniz üzerini farklı şeylerle süsleyebilirsiniz.

Mezemiz hazır, afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın