/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Bugün Masterchef Restaurant’ta birbirinden lezzetli yemekler hazırlandı. İzleyicilerin en çok merak ettiği konu ise balkabağı çorbası tarifi oldu. Peki en iyi balkabağı çorbası tarifi nedir? Balkabağı çorbası nasıl yapılır? Balkabağı çorbası hazırlamak için hangi malzemeler gereklidir? Balkabağı çorbası nasıl yapılır? Balkabağı çorbası için gereksinimler nelerdir?
Balkabağı çorbası için hangi malzemeler gereklidir?
Yarım kilo kabak
5 su bardağı et suyu
1 küp şeker
2 yemek kaşığı tereyağı
1 kutu krema
2 yemek kaşığı mısır nişastası
2 yemek kaşığı kavrulmuş badem
taze fesleğen
tuz
Pompa çorbası nasıl yapılır?
Et suyunu bir tencereye alıp kaynamaya bırakın. Şeker ve tereyağı ekleyin ve bir veya iki dakika kaynatın. Balkabağını ezin ve bir tencereye koyun. Krema, kıyılmış fesleğen, tuz, mısır nişastası ve bademi de ekledikten sonra karıştırın ve ocaktan alın. Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]