/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Kavrulmuş Erişte ve Kurutulmuş Domatesli Yasemin Pilavı Tarifinin Malzemeleri
- 1 su bardağı yasemin pirinci
- 1 yemek kaşığı erişte
- 1 soğan
- 3 diş sarımsak
- 7-8 adet kuru domates
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı toz şeker tuz
Güneşte Kurutulmuş Domatesle Kavrulmuş Erişteli Yaseminli Pirinç Pilavı Nasıl Yapılır?
- Kurutulmuş domatesleri kaynar sıcak su dolu bir kapta 5 dakika bekletelim, pirinci de beş dakika kadar ılık tuzlu suda bekletelim, yıkayıp süzün. Daha sonra kurutulmuş iri domatesleri doğrayalım.
- Tencereye yağı koyup rendelenmiş soğanı ve sarımsağı koyup bir dakika soteleyelim ardından kuru domatesleri ekleyip karıştırıp sıcak su verelim, üzerine tuz ve toz şeker serpelim.
- Kaynayan suya pirinci ekleyip karıştıralım ve ardından erişteleri bir tavada kısık ateşte altın rengi alana kadar kızartalım.
- Makarnayı tencereye yavaş yavaş ekleyelim kaynayınca ocağın altını kısalım ve suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirelim. Pişince ocağı kapatıp kağıt havluları serelim, demlenip afiyetle içelim.
Kurutulmuş Domatesli Kavrulmuş Erişteli Yasemin Pirinç Pilavı Fotoğraflı Tarif
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
zeytin aroması
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]