Kavrulmuş Kabak – En Sevdiğim Yemek

Kavrulmuş Kabak Tarifi,

Kabakları yıkayıp ortadan ikiye kesip reklam şeklinde kesip bir tavaya sıvı yağ koyup kabakları çok fazla kırılmaması için kızartıyoruz.

Tuz döküyoruz, hızla ilerliyoruz ve ateşi kapatıyoruz.

Karabiber ve karabiberi (ısı isterseniz tozunu) ekleyip karıştırıyoruz ve son olarak üzerine çörek otu serpip servis ediyoruz.

Dilerseniz yemek yerken sarımsaklı yoğurt da ekleyebilirsiniz.

Et yemeklerine sağlıklı ve lezzetli bir alternatif, önceden yemeye hevesli, diyet yapanların da ilgisini çekecek bir yaz yemeği.

Kavrulmuş Kabak Turtası hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın