Kavrulmuş Tavuk Bonfile Nasıl Yapılır

Izgara Tavuk Bonfile Tarifi, Izgara Tavuk Bonfile Nasıl Yapılır?

Kızartma tadında en lezzetli tavuğu yapıyoruz.

Tavuk göğüslerini kalınlıklarına göre ikiye veya üçe ayırıp üzerlerine bıçakla oblik kesikler atıyoruz.

Bir kapta domates ve biber salçasını, baharatları, tuzu, yağı, sütü ekleyip iyice karıştırın.

Tavuğu bu karışıma alıp karıştırıyoruz.

Örtün ve 4 saat soğutun.

Süslemek için yeşil biber ve domates kullanıyoruz.

Teflon veya granit bir tavayı ocaktan alıp tavanın iyice ısınmasını sağlıyoruz.

Tava ne kadar sıcak olursa, tavuk o kadar yumuşak olur.

Tavuk göğsünü kızgın tavaya alıp önce bir yüzünü sonra diğer yüzünü kızarana kadar pişiriyoruz.

Arada yeşil biber ve domates kullanıyoruz.

sıcak servis ediyoruz

Kızarmış tavuk hazır

yemek ister misin 😋

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın