Köfte Tepsisi – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Bu aralar o kadar yoğunum ki, hep acelem olsa da bazen hiçbir şeye yetişemeyeceğimi düşünüyorum. (Tamam meşgul ama mutluyum) İş, ev, dergi, blog ve yakında bulamadığınız ya da bulamadığınız ya da gidip satın alamayacağınız şeyleri bulup birleştirdiğim bir site 🙂 Evet, yeni bir oluşum içindeyim. Bunun nereden geldiğini sorma. İstanbul’da herkes benim kadar şanslı ya da seyahat etmeyi seven biri değil, istediğim malzemeleri burada kolayca bulabiliyorum. Ancak diğer şehir veya kasabalardaki arkadaşlar için aradıklarını bulmak bazen neredeyse imkansızdır. Yakında mutfağınızda kolayca alışveriş yapabileceğiniz bir web siteniz olacak. Başlangıç ​​olarak size mutfak önlükleri, küçük renkli mutfak gereçleri, muffin ve muffin kalıpları, şeker hamuru ve fondan yapmak için gerekli malzemeleri (glikoz, gliserin, jelatin tozu vb.) vereceğim. Tabi ileride talep yüksek olursa farklı şeylerde olabilir 🙂 Neyse yine çok konuştum ve sizleri sebze yemeğimle baş başa bırakıyorum. Aşk…

Dersler:

500 gram kıyma
2 dilim ekmek (bayat)
2 diş sarımsak
1 orta boy soğan
1 yumurta
Yarım demet maydanoz
Konserve mezeler
2 yemek kaşığı zeytinyağı
kimyon, karabiber, tuz

Sosun Yapılışı:
1 yemek kaşığı salça, tuz, pul biber ve 1-2 su bardağı su ekleyin. kaynama.

yapılışı:

Geniş bir kaba kıyma, galeta unu, rendelenmiş soğan, ezilmiş sarımsak, yumurta, zeytinyağı, maydanoz ve baharatları koyup güzelce yoğurun. Ve kıymayı ikiye bölün. Arzu ederseniz benim yaptığım gibi garnitür olarak da koyabilirsiniz.
İlk parçayı bir tabağa veya fırın tepsisine yayın, yağla yağlayın ve elinizle bastırarak düzeltin, üzerine garnitür yayılır, kalan kıyma elle yayılır ve üzerine sos dökülür. BT. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede altın rengi alana kadar pişirin. Sos ile servis edilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın