medyauzmani.com

Lavaşta Tavuk Tantuni – En Sevdiğim Yemek

Evet arkadaşlar yine nefis bir tarifle karşınızdayım.

Öncelikle kemiksiz tavuklarımızı alıp 1 parmak kalınlığında kesip eziyoruz ve 2 diş sarımsağı tavuklarımıza ekliyoruz.

Daha sonra tüm malzemelerimizi ekleyip iyice karıştırıyoruz streç film çekip tavuğumuzu dizip rulo şeklinde sıkıca sarıyoruz.

Dolabımızın bir kısmını buzdolabına koyup üç saat dinlendiriyoruz.

Donduğundan emin olduğumuzda dondurucudan çıkarıp çok kalın veya çok ince olmayacak şekilde rulolar halinde kesiyoruz.

Tavamıza yarım çay bardağı sıvı yağ ve margarini koyup tavuklarımızı kızartıyoruz.

Tavuk Tantunemizi Lavaşta servis edebilirsiniz.

umarım memnunsundur

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın