medyauzmani.com

Lutenitsa (Kahvaltı Çorbası) Nasıl Yapılır

Lutenitsa (Kahvaltı Çorbası) Nasıl Yapılır?

Patlıcan ve biberler odun ateşinde közlenir, kabukları soyulur ve biber çekirdekleri temizlenir.

Domateslerin sapları bıçakla kesilir ve ortadan ikiye kesilir.

Acı biber ortadan ikiye kesilir ve çekirdekleri temizlenir.

Sarımsakların kabukları soyulur.

Domates, patlıcan, havuç ve biberleri robottan alıp büyük bir tencereye ilave edip 40.45 dakika pişirelim.

Sarımsağı ezin ve ekleyin

Yağ, tuz, şeker ve kimyonu ekleyip bu şekilde 10 dakika ara ara karıştırarak pişirelim.

Hepsini blenderdan geçirelim.

Kavanozları ve kapaklarını sıcak suya koyalım

Kavanozları sudan çıkaralım, et suyu ile dolduralım, kavanozların ağızlarını kağıt havlu ile temizleyelim, sıkıca kapatalım ve mutfak bezinin altına çevirerek 1 gece bekletelim.

Nefis Lutenitsa (Kahvaltı Çorbası) veya Göçmen Çorbası hazır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın