medyauzmani.com

Parmesan Peynirli Fırında Biber – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Haftaya yine çok yoğun başladık. Pazartesi günü Hilal Ergenekon’un “Her Gece Uykusuz” programına konuk oldum. Sofra Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esra Douzdağ ile yemek ve bloggerlık üzerine konuştuk. Bu güzel program için tekrar teşekkürler… Yayını buradan izleyebilirsiniz.

Dün bir toplantıdan sonra evde uzun zamandır biber kızartmadığımı fark ettim. Markete uğradım ve 3 çeşit biber aldım. Doğrusu benim de aklım köy biberindeydi ama maalesef bulamadım.

Bazıları biberleri tavada biraz haşlıyor ama ben acı biberin düşüncesine bile katlanamıyorum. Biberleriniz taze ise daha kolay pişecektir.

Aşk…

Parmesan Ekmeği Tarifi İçin Malzemeler

    4 adet tatlı kırmızı biber 4 adet yeşil biber Kızartmak için sıvı yağ

Parça için:

    1 yumurta 1 çay bardağı rendelenmiş parmesan peyniri ½ su bardağı un ¼ su bardağı tuz galeta unu

Parmesan biberli pane tarifi nasıl yapılır?

Biberleri yıkayıp kurulayın ve bıçakla bir iki yerinden delin. Yumurtayı bir kaseye kırın ve çırpın. Un, tuz, galeta unu ve parmesan peynirini karıştırıp kalıba koyun. Biberleri önce yumurtaya sonra hazırladığınız harca batırın. Kızgın yağda arkalı önlü arkalı önlü pişirin. Ayakları sebzelerle süslenmiştir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın