Hey, sana çok iyi haberlerim var (aslında benim için biraz üzücü). MUTFAK SIRLARI dün saat 12.10’da TRT’de yayınlanan TÜRKSİTE’de sunuldu. Ama biz bilemediğimiz için izleyemedik 🙁
Bu aralar soslara bayılıyorum. Tatlı ve tuzlu yemekler, sebzeler, etler ve hemen hemen her türlü yemek için sos araştırıyor ve uyguluyorum. Soslar diyarındaki ilk durağım olan pesto sosun yapımı çok kolay. Makarna ve salatalarda kullanım için idealdir. Sıcak veya soğuk olarak servis edilebilir ve isteğe göre krema ilave edilebilir. Kolay ve pratik bir şekilde yepyeni lezzetler yaratabileceğinizin kanıtı. Fırında taze patates tarifine buradan ulaşabilirsiniz. Aşk…
İçerik Tablosu
Pesto soslu taze patates malzemeleri
- 1 demet taze fesleğen 2 diş sarımsak 4 yemek kaşığı rendelenmiş cheddar peyniri 1 çay bardağı zeytinyağı 2 yemek kaşığı tuz ve çam fıstığı
Pesto soslu taze patates nasıl yapılır?
Fesleğeni yıkayın ve doğrayın. Sarımsak ve çam fıstığı ile iyice ufalanana kadar rondodan geçirin. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip tahta kaşıkla güzelce karıştırdıktan sonra zeytinyağı ve tuzu ekleyip krema kıvamına gelinceye kadar karıştırın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]