Bu tarif favoriniz olacak.
O kadar güzel leziz ki bir de porsiyonluk yapın atın buzluğa elinizin altında bulunsun. İster pilav üstü,ister ekmek arası ,altına pide koyun üstüne tereyağ gezdirin olsun iskender kebap ..3 çeşit de menü çıkarın. Çocuklar severek yesin..
Öncelikle kıymaya tüm malzemeleri karıştırıp yoğuruyoruz.
Üç parçaya bölüyoruz.
Pişirme kağıdının ortasına bir parçayı koyup, üzerine yine kağıt kapatıyoruz.
Merdane ile ince olacak şekilde açıyoruz.
İsterseniz katlayarak da derin dondurucuya kaldırabilirsiniz.
1 gece beklerse daha güzel oluyor.
Ertesi gün çıkarıp, donmuş kıymayı kırarak az yağlı tavada kızartabilirsiniz.
İster ekmek arası, ister üzerine domatesli tereyağlı sos döküp pide ile iskender kebap olarak ,isterseniz pilav üstü servis yapabilirsiniz.
İnanın dolabınızdan eksik etmeyeceksiniz.
Afiyet olsun.
var siteLongVisitInterval = setInterval(function(){ clearInterval( siteLongVisitInterval ); ga('send', 'event', 'LongVisit', '15-seconds', 'Normal'); }, 15000);
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '625252620958088', xfbml : true, cookie : true, version : 'v2.9' }); };
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = " fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
window.initializeSiteEvents = function(){ window.session = "false"; window.sessionURL = "/" ; window.sessionProfileURL = "/" ; window.sessionUnVerifiedEmail = "false"; window.allowCopy = "false"; } var OneSignal = window.OneSignal || []; OneSignal.push(function() { OneSignal.init({ appId: "ddbd8fe6-7d2c-430b-8c04-52a6fe5a181a", }); });
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]