medyauzmani.com

Restoran Stok Çorbası (Ev Yapımı)

Restoran Çorbası Tarifleri için,

Geziyi yıkayın ve püskürtün.

Düdüklü tencereye alıp yeteri kadar su ekleyip tüm soğanları ekleyip 30 dakika pişirin.

Bu, kokulardan ve bakterilerden kurtulmanın bir yoludur. Soğansız da yapabilirsiniz. Ancak, önce sıcak suyu tahliye ettiğinizden emin olun.

30 dk. Ardından soğanları düdüklü tencereden çıkarın ve ilk sıvıyı süzün.

40-45 dakika boyunca tekrar tekrar 5-6 bardak su ekleyin. Erişteler iyice pişene kadar kaynatın.

Sosu hazırlamak için uygun bir tencerede tereyağını eritin.

Unu ilave edip güzelce koyun, renginin değişmemesine dikkat edin, 1-2 su bardağı üç sıcak su alın ve unun sallanmaması için iyice karıştırın ve inceltilen üzerine kalan sosu yavaş yavaş ilave edin. un ve kaynatmaya devam edin.

Yaklaşık 10 dk. Haşlamak yeterli olacaktır. Sos kaynamaya devam edince yumurta sarısı ve yoğurdu iyice çırpın, 1 çay bardağı su dökün ve tekrar çırpın.

Üzerine yumurtanın pişmemesi ve yoğurdun kesilmemesi için kaynayan çorbadan bir kepçe su alın, baharatları ısıtın ve sıcak çorbaya ekleyin.

Yeterince tuz ekleyin ve beş dakika boyunca sürekli karıştırın. Onu kaynat.

Not: Servis ederken sarımsak sevmiyorsanız 6-7 diş ezilmiş sarımsağı ekleyip çorbanız kaynarken pişirebilirsiniz.

Restoran Tarzı İşkembe Çorbası hazır.

Servise hazır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın