Soslu kavrulmuş kabak

Soslu kavrulmuş kabak malzemeleri

  • 2 büyük kabak
  • 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • tuz

üzerine:

  • sarımsaklı yoğurt

Sosu hazırlamak için:

  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 4-5 adet yeşil biber (acı biber dahil)
  • 1 kırmızı biber
  • 1 büyük domates
  • tuz
Soslu kavrulmuş kabak sosu nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Yarım ay şeklinde doğranmış kabakları zeytinyağında kızartın ve tuz ekleyin; Yumuşayıp pişince altı kapatılır.
  2. Sos için doğranmış kırmızı ve yeşil biberler zeytinyağında kavrulur, kabukları soyulup doğranmış domatesler ilave edilir; Tuz eklenir.
  3. Domates suyu emilene kadar pişirin.
  4. Servis tabağına aldığımız kabakların üzerine önce sarımsaklı yoğurt, ardından sosu dökün; Biber serpin, servis yapın ve yemeğinizin tadını çıkarın.

Resimlerle kavrulmuş kabak tarifi

Soslu kabak haberi ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın