medyauzmani.com

Sünger puding – pişirme sırları – pratik tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,
Pandispanya tatlısı ya da trüf mantarı, meyveler, pandispanya ve krema ile yapılan harika bir tarif. Sadece pandispanyanızı değil kalan pastanızı da değerlendirmek için mükemmel bir yol. Ben çikolata ve nar aromalarını çok sevdiğim için narlı pakmaya pudingi ve nar taneleri kullandım.

Farklı krema ve tatlı çeşitleri ile deneyebilirsiniz.

Yıllardır tanıdığımız, kalitesine ve lezzetine her zaman güvendiğimiz Pakmaya, alıştığımız tatlıların yanında yepyeni tatlar sunarak şeker sektöründe de uzmanlığını göstermiştir. Karamelli muhallebiden ballı bademe, naneli çikolatalı pudingten çikolatalı portakala… nar, incir, gül, Türk kahvesi… her birinin kendine has ve özgün tatları var. Pakmaya Puding çeşitleri, lezzeti ve pratikliği ile kahvaltı sofralarınıza lezzet katacak.

Aşk…

Pandispanya puding tarifi için malzemeler

Pandispanya kekli puding tarifi nasıl yapılır?

Pudingi ve sütü orta boy bir tencereye alın. Orta ateşte koyulaşana kadar pişirin. Pişen muhallebiyi kremayı karıştırarak ve sıkarak soğutun.
Çantanıza alın. Krem şanti ve soğuk sütü katılaşana kadar çırpın ve kremayı sıkın.
Çantanıza alın. Kekleri küpler halinde kesin ve bir bardak tabakasına koyun. Narlı pudingi kekin üzerine koyun. Pudingin üzerine çırpılmış kremayı deneyin
sıkılaştırmak. Kap dolana kadar bu işleme devam edin. Nar taneleri ile süsleyin
servis.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın