Tarçınlı Spiral Çörek – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Çokça görmezden geldiğimiz, başlayınca hiç bitmeyeceğini düşündüğümüz bayram geride kaldı. Bana sorarsanız şu an büyük tatilden aklımda kalan bir şey kalmadı, işe başlamadan önce tatilin son Pazar günü için güzel bir öneri. Sadece kahvaltıda değil canınız ne zaman isterse misafirlerinizi şaşırtmak istediğinizde de uygulayabileceğimiz bir tarif.

Pratik ve lezzetli bu tarçınlı sarmalı denemenizi tavsiye eder, keyifli bir son bayram geçirmenizi dilerim… sevgiler…

Tarçınlı Spiral Çörek Tarifi Malzemeler

1 kutu puf böreği
tarçın
şeker tuzu
İsteğe göre dövülmüş ceviz

yapılışı:

Pankek hamuru buzdolabından çıkarılır ve yumuşaması beklenir. Yumuşayan milföy hamurlarının her birine gerekli miktarda tarçın, toz şeker ve ceviz serpip rulo şeklinde sarın. 5-10 dakika buzdolabında dinlendirin, çıkarın ve 2 cm kalınlığında dilimler halinde kesin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede altın rengi alana kadar pişirin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın