Tavuk Erişte Çorbası Nasıl Yapılır

Tavuk Erişte Çorbası Tarifi,

İlk önce tavuğu haşlayın ve küçük parçalara veya küp şeklinde doğrayın.

Not: Ben 2 tavuk göğsünden 1 adet kullandım isterseniz 2 yada 3 bacak yapabilirsiniz.

Daha sonra yağı bir tavaya alıp ısıtın ve havucu ekleyin ve iki dakika pişirin. onları Kurut.

Ardından unu ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun.

Salçayı ve kuru naneyi ilave edip biraz kavurun, ardından rendelenmiş domatesi 5-10 dakika daha ekleyin. pişir onu.

Su ekleyin (tavuğu pişirmek için kullandığım suyu kullanıyorum)

Su kaynayınca tavuk etine baharatları ve tuzu ekleyip şehriyeleri dökerek pişirin.

Limonla servis yapın.

Tavuklu Erişte Çorbası hazır.

Afiyet olsun..

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın