Tavuk Kalamar (Harika Lezzet) – En Sevdiğim Yemek

Tavuk Kalamar Tarifi,

Tavukları salçanız kalınlığında jülyen doğrayıp baharatları ekleyip güzelce karıştırıyoruz.

Beğendiğiniz tatları değiştirebilirsiniz.

Bu sırada çorbayı hazırlıyoruz.

Un, nişasta, yumurta ve kabartma tozunu bir kaba alın ve çırpma teli ile karıştırın.

Karıştırıp karıştırdığımız tavukları ve sosu ilave ediyoruz.

Ağzını streç film ile kapatıp 2-3 saat buzdolabında bekletin.

Tavaya sıvı yağı alıp ısıttıktan sonra tavuklarımızı içine atıp her iki tarafını da kızartıyoruz.

Kalamar tavukları hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın