medyauzmani.com

Tavuklu Kabak Sandaleti

Kabak Tavuk Sandal Tarifi Malzemeler

  • 4 kabak
  • 1 tavuk göğsü
  • Sebze yağı
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1.5 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • çedar peyniri
Tavuklu balkabaklı sandal tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. İlk olarak kabuklar yıkanır.
  2. Kabuklar daha sonra çeşitli şekillerde soyulur.
  3. Kabağı kızgın yağda kızartın.
  4. Kızaran kabuklar üzerine peçete serdiğimiz tabağa alınır ve soğumaya bırakılır.
  5. Tavuk göğüslerini küçük küpler halinde doğrayın ve uygun bir tavada suyu çıkana kadar pişirin.
  6. Suyu çektikten sonra hemen fırından çıkarmıyoruz az yağda kızartıyoruz.
  7. Tavuk, açık kahverengi olduğunda en iyi tadı verir.
  8. Baharatları ekleyip tekrar kavurun.
  9. Soğuyan kabuğu ortadan ikiye kesin ve içini kaşık yardımıyla temizleyin.
  10. Tavuğu kabaklara koyun.
  11. 190 derecede önceden ısıtılmış fırında altın sarısı olana kadar pişirin.
  12. Fırından çıkması için yakınına çedar peyniri konur, çedar eriyince fırından alınır ve servise hazırdır, deneyenler için nefis olur :).

tavuklu kabak sandalet tarifi

Tavuk Kabak Sandal yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın