Çıtır Kabak Kavrulmuş – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Dün akşam evde kabak vardı en iyi ne yapabilirim diye düşünürken 10 dakikada bu yemek çıktı. Hazır sarımsaklı yoğurt ile mükemmel uyum 🙂

Dersler:

3 kabak
Tuz ve biber
kızartma yağı

un karışımı:

1fincan bir
1 yumurta akı
bir tutam tuz
yeterli süt

yapılışı:

Kabak ve sıvı yağ hariç tüm malzemeleri karıştırıp kar ile hazırlanmış yumurta aklarını yavaş yavaş ekleyin. Kabağı 1 cm genişliğinde dilimler halinde kesin.
Üzerlerine tuz ve karabiber serpin. Un karışımında arayın. Kızgın yağda kızartın. Sarımsaklı yoğurt ile servis edilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın