medyauzmani.com

Fileto Şiş ve Sıcak Erişte Salatası – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

nubira

Geçen hafta Nupera’ya konuk olduk. Salı akşamı tarih kokan bir koridorda birbiriyle ilişkili ama çok farklı LILBITZ, MOREISH ve NUPERA’da tadım gezisine çıktık.

Gezi derken şaka yapmıyorum, gerçek bir geziydi, üç restoranda da farklı lezzetler tattık.

MOREISH’de mezelerimizi servis ettik ve NUPERA’da ana yemeklerimizle devam ettik. LILBITZ’de muz kremalı profiterol ve espresso yudumlayarak bitirdik. Geceleri tatlı bir nokta koyduk. Her durak bir sonrakinden daha eğlenceliydi…

Sizlerle Nubira’nın harika tariflerinden birini paylaşıyorum…

Moriş

Rue Mashrout’taki 200 yıllık Fransız “Passage de Petit”

Arcade of Champions, 2001 yılında Nubira olarak faaliyet göstermeye başladı. Her türden insan kendi köşesini bulabilir; Yaz aylarında restoranından kafesine, barından club’ına ve terasından tüm lezzetleri ve eğlenceyi içinde barındıran Nubira’da yeni sezon kasım ayında başladı.

Nupera Restaurant & Bar, öğle ve akşam yemeklerinde, paylaşmak için tapas, ev yapımı pizza ve makarna, et ve balık spesiyaliteleri, ev yapımı yemekler ve günlük tatlılar ile misafirlerini ev konforunda ağırlamayı hedefliyor.

Bonfile şiş ile baharatlı erişte salatası

Menüye göre sandviç ekmeği Bolu’dan, köy peynirleri Adapazarı’ndan, etler ise Balıkesir’den geliyor.
Ferah barı ve rahat oturma köşesi ile yemek öncesi bir içki için ideal olan mekan, 9 yıldır yemek sonrası kulübü olarak tarzını değiştirmeden sadık müşteri kitlesine hizmet vermeye devam ediyor.

Bonfile şiş ve sıcak makarna salatası sosu için malzemeler

    120 gram dana bonfile, 1/6 paket yumurtalı erişte, bir parça havuç, 1 parça salatalık, 10 ml. soya sosu 10 ml. susam yağı 5 ml. Pirinç sirkesi, kavrulmuş susam ve çörek otu 5 gr. taze kişniş

Bonfile şiş ve sıcak makarna salatası sosu nasıl yapılır?

Makarnayı kaynayan tuzlu suya atın ve kaynatın. Havuç ve salatalıkların kabuklarını soyduktan sonra yiyoruz. Ayrı bir kapta soya sosu, pirinç sirkesi ve susam yağını birleştirin, erişte, jülyen havuç ve salatalıkla karıştırın ve bir tutam susam ve çörek otu ile bitirin. Sığır eti ince dilimleyin, şişe geçirin ve bir tavada zeytinyağında pişirin, ardından soya sosuyla tatlandırın. Üzerine ince kıyılmış taze kişniş serpilerek servis edilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın